Over Absolvo

Praktisch advies en oplossingen die écht relevant zijn voor uw specifieke rechtsvraag.

Bij Absolvo Advocaten geloven we dat de weg naar uw oplossing makkelijk te navigeren moet zijn. Daarom trachten wij van bij aanvang zoveel mogelijk obstakels voor u te ruimen, zodat u vooruit kan denken met alle vertrouwen.

Onze advocaten vormen uw rechtstreekse aanspreekpunt. Zo weet u steeds wie uw zaak behandelt en welke strategie er wordt afgesproken. Het team beschikt over een uitgebreide expertise gevormd door ervaring en continue bijscholing. Uw advocaat is dus steeds in staat om de gepaste oplossing voor u te vinden.

Het cliënteel dat Absolvo Advocaten door de jaren heen opbouwde is dan ook zeer divers, hetgeen bijdraagt aan de kennis van uw raadsman. Ook werd een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen de gerechtelijke wereld en dit binnen de verscheidene rechtbanken van België.

100%
Focus op de cliënt
100%
Focus op expertise
100%
Focus op oplossingen
100%
Focus op het gehele plaatje
Kernwaarden

Unieke probleemoplossing

Waarom Absolvo kiezen?

Mensen

Cliënt eerst, altijd

Wij zetten u op de eerste plaats en doen alles wat nodig is en meer om onze taak te vervullen. We zijn bereikbaar en flexibel in onze samenwerking met u.

 

Gefocuste expertise

Onze kennis en ervaring wordt optimaal ingezet voor uw dossier, met een focus op het resultaat.

Boek
Probleemoplossing

No-nonsense probleemoplossing

Tijd is kostbaar. Wij winden er dan ook geen doekjes om en vertellen u hoe wij het dossier zien. U krijgt realistische en eerlijke antwoorden zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Het volledige plaatje

Juridische problemen vereisen een totaalvisie om tot een oplossing te komen. Wij combineren onze kennis met gezond verstand en komen zo tot de ideale strategie.

Vergrootglas en boek

Is onze aanpak iets voor u?